Udgivelser af bøger og artikler

Her er et udvalg af Responds udgivelser, bøger og  artikler fra de seneste år. Teksterne opsummerer og videregiver metoder og modeller, som bliver brugt i arbejdet. Noget er skrevet af Sascha alene, meget i co-creation med spændende samarbejdspartnere.

Nørrebroernes håndbog Sascha Amarasinha
Bog

Nørrebroernes håndbog – Landsbyskolen

Landsbyskolen var et kompetenceforløb for ildsjæle, netværk og fællesskaber på Indre Nørrebro. Mit bidrag var et grund-kursus om Fortællerkraft og gode historier. Du får øvelser om Fortællerkraft samt indspark fra andre undervisere.

Bog Saxos 123 Sascha Amarasinha
Bog

SAXO’s 1.2.3 Hvordan verden blev til

Hvordan blev verden til? Hvem kom først og hvilken plads har mennesket. Den indianske historie, Children’s Count, er her genfortalt i poesi. Bogen giver inspiration til kreativitet, samtaler og udforskning af verden. For børn og voksne i alle aldre.

Er i med? af Respond, Sascha Amarasinha
Guide

Din guide til den gode fortælling

I guiden deler jeg mine vigtigste erfaringer med historiefortælling med dig. Du kan bruge guiden som inspiration, huskeliste eller træningsmanual. Se hvad der passer bedst til dig og din udvikling som fortæller, oplægsholder og motiverende leder.

bog, i begyndelsen var ordet Sascha Amarasinha
Bog

Kommunikationens verdenshistorie

I begyndelsen var ordet tager udgangspunkt i Jørn Bies 64 kvadratmeter store vægmaleri. Mit bidrag er Universets tone et lille eventyr om ord og sandheder. Mød bl.a. også Gitte Larsen, Ole Fogh Kirkeby, Christian Have og Martin Spang Olsen.

Common Ground bog Sascha Amarasinha
Bog

Vinderstrategier for mænd og kvinder

”I er ti år for tidligt på den”, sagde en anmelder i 2009. Så er du klar til at læse om vinderstrategierne nu, har jeg stadig et lille restlager klar til at blive sendt ud i verden. Skrevet sammen med Gitte Larsen, Tina Monberg og Dorthe Steenberg.

Førstehjælp til klimakommunikation Sascha Amarasinha
Bog

Førstehjælp til klimakommunikation

Emnet er ikke blevet mindre aktuelt i de seneste 10 år. Heldigvis TALER vi ikke kun om klimaudfordringerne i dag. Alligevel er historierne om vores handlinger vigtige. Bogen er udsolgt, men du kan læse et uddrag her. Medforfatter Marie Kraul.

Historiefortælling i organisationer Sascha Amarasinha
Bog

Historiefortælling i organisationer

Gennem mange år har jeg beskæftiget mig med organisationernes historier om sig selv. Først som journalist, siden som kommunikationsspecialist. De tidlige erfaringer er samlet i denne klassiker. Se anmeldelse

Find din indre indianer frem
Blogindlæg

Sådan finder du din indre indianer

Earth Wisdom og Evocative Leadership er baseret på oprindelige folkeslags måde at lede, kommunikere og løse konflikter på Du får hjælp til at træffe bæredygtige beslutninger, lede og udvikle dig selv og andre.