Respond
 

Klimainitiativer

 

 

Respond står sammen med Marie Kraul bag udgivelsen af bogen Førstehjælp til Klimakommunikation (Gyldendal Business 2009). Bogen rummer overvejelser om klimakommunikation og værktøjer til at håndtere den.

 

Vandcamp

 

Respond deltog på VandCamp2007 og bakker op om Vandets Grundlov, som var et af resultaterne af campen. Desuden agerer vi som uofficielle postevandsambassadører både på kontoret, ved cafebesøget og på konference- og kursuscentre.

 

Daglig drift

 

I arbejdet som konsulenter, rådgivere og undervisere forsøger Respond at være ressource- og energibevidste i forhold til valg af bæredygtige materialer, (for)brug af papir og printet materiale og i forhold til transport. Hvor det er muligt og logisk, fx inden for hovedstadsområdet bruges kollektiv trafik.

Vi arbejder hele tiden på at højne både bevidsthed og adfærd hos os selv og andre, når det gælder miljø og klimaaktiviteter.

 

Vision

Responds vision på klimaområdet er at arbejde med mennesker og virksomheder, som ser en sammenhæng mellem deres aktiviteter og verden omkring dem. Aktører som forholder sig til tankerne bag Global Compact, FN's Millinium Goals og ønsker at indrette deres forretning efter den mest bæredygtige model. Respond arbejder i øjeblikket på at udvikle konceptet Business for Good, som kan understøtte den bæredygtige forretningsudvikling og kommunikation.

 

 
Respond - Center for Communication and Evocative Leadership, Wildersgade 43. st, 1408 KBH K
Lav din egen hjemmeside med mono.net